Parcul Central, renovat și dotat de Compania de Apă Arieș

Compania de Apă Arieș pregătește un nou spațiu de relaxare în Parcul Central, o alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber, un loc special amenajat pentru practicarea tenisului de masă!

Această inițiativă face parte din proiectul de responsabilitate socială ,,Adoptă un spațiu verde!’’, proiect ce are la bază intenția Primăriei Turda de a colabora cu diverși agenți economici/instituții pentru ca spațiile verzi din intravilanul municipiului Turda să corespundă standardelor de peisagistică urbană europeană. Compania de Apă Arieș a ,,adoptat’’ Parcul Central pentru ca locuitorii orașului să se poată bucura de un parc mai curat și frumos! În primăvara anului 2017 CAA dotat parcul cu un număr de 45 de băncuțe și 45 pubele noi, iar ulterior a organizat periodic acțiuni de curațenie/igienizare și reparații.

CAA își menține consecvența în desfășurarea de activități de responsabilitate socială, prin inițierea, implicarea și implementarea periodică a proiectelor din domenii variate cum ar fi educație, protecția mediului, sport, sănătate sau cultură. Dezvoltarea de programe de implicare socială, întreprinderea de acțiuni de solidaritate și care vizează protecţia mediului, prezervarea resurselor de apă sau acțiunile cu caracter social sunt componente de bază ale politicii de responsabilitate socială a societății noastre iar prin intermediul acestora, cum este și implicarea în proiectul „Adoptă un spațiu verde!”, ne propunem să contribuim la o viață mai bună a comunității locale.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu