Noi evenimente vor avea loc în Turda, până la sfârșitul acestui an. Vezi despre ce este vorba

Autoritățile locle anunță organizarea unor evenimente inedite în Municipiul Turda, până la sfârșitul acestui an. După desfășurarea cu succes a Festivalului Internațional de Teatru și a Agro Fest Turda, turdenii vor putea participa în continuare la activități menite să îmbogățească cultural, spiritual și economic orașul.

Conform informațiilor oferite de primarul Cristian Matei, în perioada următoare, vor fi organizate următoarele evenimente:

  • Proiectul Future Fair – care va avea loc în data de 21 octombrie. Administrația locală împreună cu Asociația Da Vinci System vor promova oferta educațională la nivelul învățământului universitar Clujean.
  • Ștafeta Veteranilor Invictus va tranzita Municipiul Turda – 23 octombrie. Asociaţia Voluntarilor Invictus din România, aflată sub Înaltul Patronaj al Casei Regale Române și cu sprijinul Casei Regale Britanice, îi sprijină pe veteranii de război să participe la competiții sportive.
  • Meci amical – 22 octombrie. Eveniment organizat de Primăria Turda în colaborare cu Clubul Sportiv Potaissa. Scopul acestei activități este de a dona întreaga suma obținută din vânzarea biletelor către Asociaţia Voluntarilor Invictus.
  • A doua ediție a Târgului de Crăciun.

„Vă asigur dragi turdeni că orașul nostru se va bucura de o dezvoltare fără precedent pe toate planurile. Aceasta este ambiția mea! Să facem din acest oraș ce nu a mai fost niciodată. Așa cum am mai spus de multe ori, trebuie să ne unim, să luptăm toți pentru același scop, pentru că împreună suntem o forță. Haideți să punem cu toții umărul la această dezvoltare, să fim responsabili, să respectăm tot ce avem și să fim încrezători că împreună vom reuși”, a transmis edilul turdean.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu