Cristian Matei: „Vă asigur dragi turdeni că orașul nostru se va bucura de o dezvoltare fără precedent pe toate planurile!”

În ultimile luni, Municipiul Turda a fost gazda unor evenimente care au îmbunătățit considerabil viața culturală a orașului, și nu numai. Festivalul Internațional de Teatru sau Agro Fest Turda sunt două exemple elocvente în acest sens.

Organizate pentru prima dată, aceste două evenimente vor deveni o tradiție în Turda, promit autoritățile locale.

„Am creat un nou eveniment în premieră în orașul nostru, Agro Fest Turda, în Parcul Central, locul căruia ne-am dorit să-i dăm viață și mă bucur că am reușit. Au fost doua zile extraordinare!

Cred că simțim cu toții că Turda începe să aibă o vibrație aparte, lucrurile încep să se schimbe, iar alături de echipa mea facem absolut toate eforturile pentru ca acest oraș să devină ceea ce ne dorim cu toții: un oraș curat, modernizat, dinamic, cultural. Avem un potențial de dezvoltare fantastic, pe care îl speculăm cu maximă seriozitate și implicare.

În urmă cu puțin timp s-a încheiat Festivalul Internațional de Teatru. Acesta a fost o altă premieră, au fost 10 zile în care Turda a fost capitala teatrului românesc. 

Vă asigur dragi turdeni că orașul nostru se va bucura de o dezvoltare fără precedent pe toate planurile. Aceasta este ambiția mea! Să facem din acest oraș ce nu a mai fost niciodată. Așa cum am mai spus de multe ori, trebuie să ne unim, să luptăm toți pentru același scop, pentru că împreună suntem o forță. Haideți să punem cu toții umărul la această dezvoltare, să fim responsabili, să respectăm tot ce avem și să fim încrezători că împreună vom reuși”, a transmis primarul Cristian Matei.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu