Elevii și profesorii premiați la ,,Gala Excelenţei Clujene 2016” au fost felicitați și de autoritățile locale

Matei Cristian, primarul Municipiului Turda, i-a felicitat pe toți elevii și profesorii turdeni care au fost premiați în cadrul  ,,Galei Excelenţei Clujene 2016”, gală organizată de Ziua Mondială a Educației.

„Cinci premii de excelență au fost acordate profesorilor din Turda cadrul unei ceremonii festive a avut loc în Sala Auditorium Maximum a Universităţii ,,Babeş Bolyai” din Cluj-Napoca. Profesorii premiați de Consiliul Județean în semn de recunoaştere a rezultatelor de excepţie obţinute de către cadrele didactice prin intermediul elevilor pe care i-au pregătit în vederea participării la concursurile şi olimpiadele şcolare desfăşurate în cursul anului şcolar 2015-2016 sunt: Bia Monica, Felezeu Viorica, Georgescu Dumitru, Pop Daniela și Savu Marinela Colegiul Național „Mihai Viteazul” Turda și profesorul Pop Cosmin Bogdan, Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu” Turda. Felicitări!”, a scris edilul pe contul său de pe o rețea de socializare.

Reamintim că un număr de 176 de dascăli clujeni și șapte unităţi de învăţământ au primit premii în bani din partea consilierilor județeni în semn de recunoștință pentru activitatea lor.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu