20 de tone de material antiderapant au fost împrăștiate pe drumurile județene din zona Turzii

Consiliul Judeţean Cluj informează că la această oră nu există drumuri județene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe majoritatea sectoarelor de drum, în condiţii specifice de iarnă.

Deşi în ultimele 24 de ore precipitaţiile sub formă ninsoare au fost reduse din punct de vedere cantitativ şi au fost semnalate doar în anumite zone ale judeţului, din cauza temperaturilor negative mai multe drumuri judeţene au fost afectate de stratul de zăpadă depus şi/sau de polei.

Astfel, pe drumurile judeţene situate pe raza Lotului 2 – zona Turda, în cursul zilei de ieri, 4 martie, s-a intervenit, inclusiv prin revizii, pe 6 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 2 utilaje, fiind folosită o cantitate de 20 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. La această oră, pe raza Lotului 2 se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 3 drumuri judeţene, cu un utilaj.

În continuare, se acţionează cu utilaje cu lamă pentru curăţarea zăpezii de pe carosabil şi cu materiale antiderapante pentru combaterea poleiului. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu