Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități a fost sărbătorită și la Turda

Turdenii au sărbătorit, ieri, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Cu acest prilej, la Centrul Sfânta Irina, a fost organizat un eveniment la care a luat parte și primarul Cristian Matei.

Evenimentul a cuprins un moment religios și un spectacol organizat de copiii cu dizabilități. De asemenea, a fost prezent și Moș Crăciun care a împărțit daruri.

„Am avut bucuria de a participa astăzi la evenimentul organizat cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, alături de niște oameni și copii minunați! La Centrul Sfânta Irina m-am bucurat să reîntâlnesc niște oameni deosebiți, oameni de la care avem mereu de învățat lucruri valoroase despre viață, despre voință și curaj, oameni care sunt o continuă sursă de inspirație și motivație pentru noi. Societatea noastră are nevoie de o altă viziune, de modificarea percepției și schimbarea mentalității generale în ceea ce privește persoanele cu dizabilități, de conștientizare, acceptare și implicare”, a declarat primarul Cristian Matei pe contul său de pe o rețea de socializare.

Sursă foto: facebook.com

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu