Turdeni urmăriți internațional, depistați de oamenii legii

Poliţiştii din cadrul Serviciilor de Investigaţii Criminale şi Criminalistic, împreună cu cei din cadrul unităţilor din Turda şi Câmpia Turzii, au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Turda, pe numele căruia, în martie 2015, Curtea de Apel Cluj a emis un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Potrivit informațiilor oferite de oamenii legii, în martie 2014, cel în cauză, în timp ce se afla pe str. Ştefan cel Mare, din municipiul Turda, ar fi lovit cu un obiect tăietor un alt bărbat, cauzându-i acestuia leziuni prin care i-a fost pusă în pericol viaţa.

În urma depistării, bărbatul a fost încarcerat în centrul de reţinere şi arestare preventivă.

De asemenea, în cadrul acelorași descinderi, polițiștii turdeni au mai depistat o femeie, în vârstă de 35 de ani, din Turda, faţă de care, în luna iulie, autorităţile din Germania au emis un mandat european de arestare pentru infracţiunea de abuz de încredere, faptă comisă la 3 mai.

Femeia, angajată la o firmă de curierat, şi-ar fi însuşit pe nedrept două pachete care trebuiau livrate, faptă prin care s-ar fi creat un prejudiciu de 30.000 de euro. Aceasta a fost prezentată Parchetului de pe langă Curtea de Apel Cluj, fiind emisă  ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Ulterior, a fost dispusă măsură controlului judiciar pentru 30 de zile. La desfășurarea acţiunilor poliţiştii au beneficiat şi de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean Cluj.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu