Semifinala Eurovision va avea loc în Salina Turda

foto: Eurovisionworld

Primul mare eveniment transmis în direct din subteran va avea loc în Turda. În data de 11 februarie a.c., Salina Turda va găzdui semifinala Eurovision 2018.

Inițiativa îi aparține primarului Cristian Matei. Prin acest demers, orașul Turda va beneficia de o promovare fără precedent.

„Ideea mi-a venit din dorința de a face ceva inedit, iar Primăria Municipiului Turda va derula acest mare proiect în colaborare cu TVR. Numele oraşului nostru va beneficia astfel de o promovare fără precedent, iar Salina va deveni un reper în domeniul producției media şi broadcasting la nivelul Uniunii Europene si nu numai”, a transmis edilul.

Selecţia naţională a ediției din acest an vine cu o serie de noutăţi. Pentru prima dată, în concurs vor intra 60 de piese, câte 12 pentru fiecare semifinală. Totodată, Eurovision România va avea cinci semifinale, finaliştii urmând a fi anunţaţi la începutul lunii februarie.

Printre cei 60 de semifinaliști care au fost aleși de juriu la sfârșitul lunii decembrie 2017 se numără Feli, Alexandru Ungureanu, Alex Florea, Tavi Clonda, Jukebox feat Bella Santiago Lista completă poate fi accesată aici.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu