Sărbătorile de iarnă vor fi marcate de multe surprize la Turda

Municipalitatea turdeană pregătește o serie de surpize pentru locuitorii orașului Turda, pe parcursul sărbătorilor de iarnă.

Suprizele vor începe de 1 Decembrie – Ziua Națională a României. Această zi specială va fi celebrată altfel decât în ceilalți ani. Astfel, pe lângă ceremonialul militar-religios, va avea loc și o expoziție statică de armament în apropierea catedralei ortodoxe, foc de artificii, retrageri cu torțe și o posibilă demonstrație aviatică cu sprijinul Bazei 71 Aeriene din Câmpia Turzii.

În 5 decembrie va fi deschis și Orășelul Copiilor (care va fi amplasat în parcul central). Tot în această zi va ava loc și inaugurarea patinoarului. Acesta va fi construit în parcul central, pe o suprafață de 600 mp, și va fi deschis publicului până în februarie 2017, în funcție de condițiile meteo.

Surpizele continuă pe 8 decembrie când pe scena teatrului Aureliu Manea va avea loc un spectacol susținut de Corul Madrigal. De asemenea, în 12 decembrie va avea loc un alt spectacol intitulat „Tradiții”, care va fi organizat de toate unitățile școlare din Turda.

Ilminatul ornamental va fi aprins în 15 decembrie. Imediat după, va avea loc un program artistic susținut de corul tenorilor din Constanța.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu