Salina Turda vă invită la „Raliul mașinilor de epocă”

Salina Turda, în parteneriat cu Retromobil Club Romania, aduce mașinile de epocă la Turda. Astfel, vineri, 1 septembrie, în cadrul etapelor I si II, retromobilele vor ajunge în punctul intermediar Salina Turda, unde turiștii cât și împătimiții sportului sunt invitați să admire mașinile de epocă de la cea de-a XVIII ediție a „Raliului de Regularitate CARPAȚI RETRO”.

Manifestarea se va desfășura pe parcursul a trei zile, primele două vor fi dedicate raliului propriu-zis, cea de-a treia fiind exclusiv culturală, pentru doritori.

„Menționăm că plecarea din Cluj și sosirea la locație se fac din și în același loc, anume parcarea Hotelului Univers T”, transmite conducerea salinei.

Programul evenimentului:

  • Vineri, 1 septembrie 

În prima zi a competiției, după verificările tehnice/administrative, la orele 14.00, se va da startul etapelor I și II (Cluj-Napoca – Salina Turda, tur, respectiv retur). Traseul acestor prime două etape măsoară o lungime de aproximativ 120 km, finish-ul fiind apreciat în jurul orelor 18.45.

„Prima zi a competiției se va încheia cu masa colegială, care va avea loc în restaurantul Hotelului Univers T. Va fi o seară din care nu vor lipsi surprizele, o seară de destindere, dar și de pregătire pentru etapele ce vor urma”, transmit organizatorii.

  • Sâmbătă, 2 septembrie

Cea de a doua zi a competiției va începe la ora 9.00. Se va da startul pentru etapele III și IV (Cluj-Napoca – Ic Ponor, tur/retur), sosirea fiind preconizată pentru orele 18.00, la Hotel Univers T. Festivitatea de premiere și balul care va încheia practic evenimentul, vor avea loc la Casino Cluj-Napoca.

„Organizatorii speră că, prin întregul programul pregătit în onoarea oaspeților, fie ei competitori, oficialități ori invitați, această seară va fi una a eleganței, rafinamentului, a emoției și bunei-dispoziții, o seară de neuitat printre atâtea și atâtea altele asupra cărora Retromobil Club România, prin reprezentanții desemnați, și-a pus și își va mai asuma girul de profesionalism necontestat.”

  • Duminică, 3 septembrie

Pentrucea de-a treia zi, organizatorii au marea onoare de a invita participanții la un tur ghidat prin centrul vechi al municipiului Cluj-Napoca, ocazie cu care vor afla informații inedite despre istoria minunatei noastre cetăți transilvane. Turul ghidat va fi susținut prin bunăvoința membrilor Asociației Vechiul Cluj, printre ai cărei parteneri oficiali se află și RCR.

facebook.com

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu