Primul curs acreditat din România de Neuromodulare Non-invazivă NESA va avea loc la Cluj

Noutate în lumea medicală românească: sâmbătă, 9 martie 2024, între orele 09.00-16.00, în sala de conferințe de la Cluj Arena va avea loc un curs de instruire teoretică și practică în domeniul tehnicii de optimizare a sistemului nervos autonom prin neuromodulare. Evenimentul este dedicat specialiștilor din domeniu, astfel că numărul de locuri este limitat.

Doritorii se pot înscrie gratuit la acest curs, evaluat la 199 euro, pe site-ul NESA World. Cursul este acreditat de către Universitatea din Las Palmas de Gran Canaria (ULPGC) din Spania. Persoanele care lucrează în domeniul neuroștiințelor pot afla informații și metode de lucru inovative, bazate pe o tehnologie avansată cu un solid fundament științific.

Care sunt avantajele cursului de neuromodulare non-invazivă NESA®?

  • Formare continuă: Dezvoltare profesională în domeniul medical
  • Schimbare în practica medicală: Furnizează soluții inovatoare
  • Îmbunătățirea rezultatelor clinice: Eficacitate clinică demonstrată
  • Îngrijire personalizată: Planuri de tratament personalizate
  • Inovarea prin diferențiere: Îmbunătățirea serviciilor curative și de recuperare
  • Tehnici de aplicare și evaluare: Promovarea sănătății, promovarea clinicii

Profesioniștii din domeniul sănătății se pot forma în fiziologie, neuroanatomie și evaluare clinică cu ajutorul acestui curs. Peste 2.000 dintre ei au fost deja instruiți în ultimii ani în tehnologia medicală NESA®.

Există studii și rapoarte de caz relevante bazate pe dovezi științifice solide privind eficacitatea tehnicii de neuromodularea non-invazivă NESA® în diferite domenii ale sănătății: Stimularea nervului vag, Managementul durerii, Reabilitare Medicală, Urologie, Ginecologie, Medicina somnului, Medicina sportivă, Medicina preventivă, în care sistemul nervos autonom joacă un rol fundamental.

Instruirea oferită de NESA® poate fi efectuată atât cu prezență fizică cât și virtuală, în funcție de disponibilitatea doritorilor. Formarea profesională și strategiile de implementare a tehnicii de neuromodulare non-invazive NESA® ajută specialiștii să ofere pacienților soluții pentru combaterea stresului, anxietății, problemelor de somn, concentrare, durerilor cronice, neuropatiilor și incontinenței urinare.

Tehnologia medicală de neuromodulare non-invazivă NESA® este concepută pentru a optimiza sistemul nervos uman în mod rapid, eficient și pe termen lung, folosind microcurenți inteligenți. Neuromodularea sistemului nervos autonom din puncte strategice situate în nervii periferici cu impedanță locală mai mică, localizați la mâini și picioare cu electrod așezat pe traiectul nervului. Acești nervi sunt bogați în nervi simpatici ai sistemului nervos autonom. Neuromodularea se realizează printr-o stimulare periferică și globală.

NESA® utilizează XSIGNAL®, un dispozitiv medical de neuromodulare non-invazivă utilizat ca bază de tratament de către medicii de diverse specialități: traumatologi, neurologi, urologi, ginecologi, stomatologi, psihiatri, psihologi, psihoterapeuți, podologi, reabilitologi, kinetoterapeuți, fizioterapeuți.

Dispozitivul are 9 programe clinice prin care aplicarea curentului electric este folosit în scop terapeutic, determinată de o succesiune de impulsuri care variază între 1,14Hz și 14,29 Hz, amplitudine pe durata trenului de impulsuri, oferind o versatilitate mare în tratament. Aplicarea tehnicii se poate face activ de către profesionistul din domeniul sănătății, în combinație cu alte terapii, sau pasiv în cadrul consultului. NESA® o tehnologie medicală ușor de utilizat și ușor de transportat, fiind posibil și pentru tratament la domiciliu.

Echipa NESA® așteaptă să vă cunoască pe 9 martie, la Cluj!

Distribuie articolul

Lasă un comentariu