O turdeancă acuză că Poliția Locală ține cont de prietenii atunci când aplică amenzi

O cititoare a site-ului nostru ne-a relatat o situație în care Poliția Locală Turda a ținut cont de prietenii atunci când a aplicat amenzi. Femeia este revoltată de faptul că oamenii legii, pentru aceeași încălcare a prevederilor legale, au amendat o persoană, însă pe o alta nu.

„Sunt dezamagita vazand ca nici oamenii legii nu aplica legea in mod legal.Explic.Ieri eram impreuna cu colegele mele in stația taxi Materna asteptam pe sefu pentru a preda. e avand loc de parcare una din colege a parcar masina la intrare in st de taxi au venit 3 politisti de la politia locala i-a cerut actele unu dinte dansii i-au facut proces verbal de amenda .

In spatele masinii era o alta masina cu nr Cj 53 DYF ,dar un alt domn politist s-a dus la salutat prieteneste,l-a rugat sa mute masina. Era acceasi neregula de ce numai pe colega au amendat-o iar cu celalalt domn au stat de vorba prieteneste cat timp i-a facut procesul colegei mele?

Legea nu-i lege pt toti?pe necunoscuti ii amendezi iar cu prietenii stai la taclale cum nimic nu s-ar fi intamplat.Nu-i corect ii ceva dezgustator.In ce lume traim??Altadata legea era pt toti:prieteni,rude,oameni necunoscuti o mare rusine in ziua de azi .Un an nou fericit va doresc”, a transmis turdeanca Paula Ioana Precup Sitas.

Sursă foto: Libertatea.ro

Precizăm că informațiile oferite de cititorii noștri sunt relatate ca atare, nefiind verificate!

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu