Exercițiu de evacuare în caz de incendiu desfășurat la spitalul din Turda

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj cu ajutorul detașamentului de pompieri Turda a organizat, în această dimineață, la spitalul din Turda, un exercițiu de evacuare în caz de incendiu.

Incendiul a fost simulat în zona blocului alimentar, focul fiind izolat. Membrii echipajului  ISU Cluj au evacuat victimele pe partea superioară a spitalului.

„Aspectele referitoare la punctele pozitive si cele negative ale acțiunii de astăzi vor fi analizate astfel încât următoarea acțiune de acest gen să se desfășoare in condiții mult mai bune si cu rezultate mai bune”, a declarat Maier Borz, Ofițer Specialist I în Cercul Operațional al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” Cluj.

Scopul derulării acestui execrițiu a fost acela de a verifica modul în care personalul spitalului reacționează în acest gen de situație. De asemenea, a fost vizată și antrenarea tuturor forţelor participante la exerciţiu în situaţii de urgenţă şi realizarea cooperării pentru îndeplinirea misiunii într-o concepţie unitară.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu