Cristian Matei: „Vreau să vă asigur că în calitate de primar voi susține necondiționat sistemul educațional turdean!”

Primarul Critian Matei a transmis mesaje de încurajare tuturor elevilor din municipiu, dar și profesorilor acestora, cu ocazia începerii noului an școlar. Cu acest prilej, edilul și-a manifestat întregul suport față de sistemul educațional turdean.

„Dragi elevi și părinți, stimați profesori, iată-ne astăzi în fața unui nou început! Dăm startul acestui an școlar, cu sufletele și mințile pline de noi motivații, țeluri și așteptări. De fiecare dată, în această perioadă, simțim cu toții fiorii emoției, încrederii și optimismului.

Vă urez mult succes! Bucurați-vă din plin de această dorință reînnoită de a dobândi noi împliniri profesionale și succese. Vreau să vă asigur că în calitate de Primar voi susține necondiționat sistemul educațional turdean, pentru a fi în permanență la un nivel înalt de performanță! Probabil știți deja că am început anul acesta modernizarea a 4 unități importante de învățământ din municipiul nostru și vom continua, până vom moderniza toate școlile! Aceste demersuri sunt o normalitate! Vom face tot ce ne stă în putere ca elevii și dascălii noștri să beneficieze de cele mai bune condiții!

Stimați profesori, dragi părinți, iubiți elevi, vă doresc să aveți un an prosper, plin de reușite! Nu există răsplată mai mare decât să îi vedem pe copiii noștri fericiți, împliniți, plini de viață și entuziasm, dornici de a crea un viitor mai bun! Este datoria noastră să îi îndrumăm, să îi sprijinim și să le lăsăm o moștenire solidă! Suntem și vom fi mereu alături de voi! Mult succes!”

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu