Copiii din Turda pot începe să-i scrie lui Moș Crăciun

Copiii din Turda, cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani, pot începe să îi scrie lui Moș Crăciun. Scrisorile trebuie să fie depuse până în data de 28 noiembrie, la una din secţiile pentru copii ale Bibliotecii Municipale „Teodor Murăşanu”, la cea din centru – Str. Coşbuc nr. 2, sau la cea din Oprişani – str. Tineretului nr.6.

Ca de fiecare dată, Moș Crăciun va trece pe la aceste sedii și va lăsa cadouri copiilor cuminți care i-au scris. Eveminetul este susținut de către Biblioteca Municipală Turda.

„Dragi Copii, Moş Crăciun vrea să primească şi în această iarnă poveşti de la voi ! Nu se poate lipsi de ele, le adoră !

Se gândeşte mereu că şi vouă vă plac la fel de mult. Ştiţi deja că iernile la Polul Nord sunt atât de lungi, iar poveştile voastre îl ajută să nu se plictisească în orele în care nu lucrează în atelierul de jucării. Moş Crăciun vă roagă să-l ajutaţi, pentru că sunteţi foarte talentaţi şi plini de imaginaţie. Inventaţi o poveste cu personaje imaginate de voi, scrieţi-o şi aduceţi-o la una din secţiile pentru copii ale Bibliotecii Municipale „Teodor Murăşanu”, la cea din centru – Str. Coşbuc nr. 2, sau la cea din Oprişani – str. Tineretului nr.6 (la parterul clădirii fostului internat din curtea liceului Liviu Rebreanu), până în data de 28 noiembrie 2016. Puteţi să împodobiţi povestea şi cu desene şi nu uitaţi să vă scrieţi numele, clasa şi şcoala la care învăţaţi. Ca de obicei, Moş Crăciun va trece pe la bibliotecă şi va lua cu el cele mai frumoase dintre poveştile scrise de voi pentru care va lăsa în schimb un mic premiu ! Vă aşteptăm !”, transmit organizatorii.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu