Concurs de gătit la Zilele Turzii: Cheff Bucătar


Înscrieți-vă acum la primul concurs de gătit din cadrul Zilelor Municipiului Turda și demonstrați-vă talentul de bucătari! Concursul de gătit în aer liber “Black box” se va desfășura pe două secțiuni, sâmbătă 18 august, în Parcul Central, începând cu ora 11.30.

Pentru înscriere, bucătarii trebuie să trimită un mail pe adresa concurs@zileleturzii.ro, cu titlul Înscriere Concurs Cheff Bucătar, în care să menționați numele, prenumele și numărul de telefon la care puteți fi contactați. Echipa ZMT vă va suna în vederea completării formularului de înscriere, urmând instruirea pentru concurs.

REGULAMENT CONCURS

1. Secțiunea individual

– Concurenții vor avea la dispoziție un stand de 3m/3m (cort tip “Ibiza”) utilat cu masă de lucru de 2 m lugime și 0,60 lățime, cuptor electric cu plită electrică, doua puncte de spălare prevăzute cu chiuvetă și recipient apă rece potabilă, cu recipient colector de apă menajeră, detergent de vase, burete și lavetă.

– Concurenții vor primi de la organizatori câte o cutie “black box” cu ingrediente, din care în timp de o oră vor trebui să pregătească două porții de mâncare, una pentru juriu și una pentru poza oficială. Este obligatoriu să se folosească toate ingredientele și nu este permis să se utilizeze ingrediente aduse din afara competiției.

– Ustensilele, platourile necesare vor fi aduse de fiecare concurent în parte, în funcție de ce dorește să pregătească (tigaie, crăticioară, cuțite, doguri, răzuitoare, linguri, clești, etc).

– Timpul pentru preparare este de 60 de minute

– Jurizarea se va face după normele de jurizare W.A.C.S.

2. Secțiunea echipe

– Utilarea și condițiile sunt la fel cu următoarele modificări: se vor prepara 4 porții: 2 aperitive sau 2 deserturi și 2 feluri principale.

– Timpul de concurs este de 70 de minute.

– Echipa va fi compusă din doi membri

– Premiile vor consta în seturi de cuțite, medalii și ustensile de bucătărie, diplome și echipament

– Fiecare concurent va completa un formular de înscriere

 

Leave a Reply

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close