CJ Cluj: evoluție favorabilă a procesului de închidere și ecologizare a rampei din Turda

În cadrul conferinței de presă susținută joi, 26 octombrie, la sediul forului administrativ județean, Alin Tișe, președintele CJ Cluj, a prezentat evoluția procesului de închidere și ecologizare a rampelor neconforme din județ.

Astfel, în ceea ce privește rampa neconformă din Turda, lucrările sunt avansate, fiind deja finalizate în proporție de 100% terasamentele, așternerea stratului suport de pământ precum și forarea puțurilor pentru evacuarea gazelor. În același timp, în momentul de față, se execută așternerea de geomembrane pentru impermeabilizare și așternerea stratului de acoperire. 

E important e ca toți clujenii să înțeleagă faptul că nu vorbim doar de Pata Rât ci de șase rampe neconforme din întreg județul și că lucrurile se mișcă în direcția bună. Alături de Pata Rât unde expertiza ne va indica săptămâna viitoare măsurile ce se impun în urma alunecării de teren, lucrările la Turda, Huedin și Gherla decurg într-un ritm alert iar cele de la Dej și Câmpia Turzii au fost deja licitate”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu