Centru Spa, Camere Confortabile și Restaurant Tradițional – vacanța ideală la munte!

Reușim destul de rar să evadăm din rutina zilnică, pentru momente prețioase de odihnă și relaxare care să ne reîncarce bateriile și să ne pregătească să facem față cu brio îndatoririlor pe care le avem fiecare în viața de zi cu zi.

De aceea, atunci când totuși ne facem timp pentru o escapadă în natură, departe de aglomerație și stress, este foarte important ca aceasta să fie plăcută, confortabilă și mai ales fără griji. Astfel, căutăm un loc care să ne asigure o vacanță reușită, fie că este doar pentru un week-end sau pentru o perioadă mai lungă.

Dar cum alegem acel loc dintre sutele sau chiar miile de hoteluri și pensiuni, opțiuni de cazare și de petrecere a timpului liber? Avem noi o propunere: Pensiunea Doru din Beliș – un refugiu sigur într-un peisaj de poveste, la o aruncătură de băț de măreții Apuseni și de pitorescul lac Beliș.

Cu un decor clasic și dotate cu toate cele necesare pentru o ședere confortabilă, cele nouă camere cu băi proprii ale pensiunii își așteaptă oaspeții cu ușile deschise. Camerele au o capacitate de două sau de trei persoane și facilități moderne pentru a veni în întâmpinarea nevoilor oaspeților.

Restaurantul cu meniu tradițional întâmpină turiștii cu bucate atent gătite după rețete culese din zonă, din ingrediente naturale. Micul dejun este inclus în prețul cazării, iar celelalte mese rămân la alegerea fiecărui vizitator.

Experiențele relaxante sunt asigurate de centrul de relaxare Moțata, la care cei cazați la Pensiunea Doru au acces gratuit. Complexul Spa se mândrește cu cea mai mare piscină de înot din zonă, o piscină de relaxare cu o capacitate de 10 persoane ce oferă hidromasaj, aeromasaj, cromoterapie și aromaterapie, saună uscată, sală de fitness și sală de relaxare.

Gazdele de la Pensiunea Doru sunt mereu pregătite să îndrume oaspeții cu privire la obiectivele turistice ce pot fi vizitate în împrejurimi și traseele ce pot fi parcurse în sânul naturii pentru a explora cât mai bine zona și a-i descoperi toate frumusețile.

Pe lângă acestea, pot fi organizate pentru turiști o serie de activități menite să ofere o ședere cât mai memorabilă și o experiență completă prin familiarizarea cu specificul zonei: plimbări în natură cu bicicletele, cu căruța sau cu sania trasă de cai în funcție de anotimp, pescuit și sporturi nautice, cules de ciuperci sau fructe de pădure.

Parcarea este gratuită în curtea pensiunii, pentru ca oaspeții să-și poată lăsa mașinile în siguranță și să uite de grija lor.

Pensiunea Doru din Bălcești, Beliș acceptă plata sejurului cu tichete de vacanță. De asemenea, este posibilă plata cu cardul la recepție.

Pentru detalii și rezervări,  contactați-i cu încredere pe proprietarii pensiunii:

Adresă: Sat Bălceşti nr. 40, Comuna Belis, jud. Cluj
Telefon: 0766 298 670
E-mail: office@pensiunea-doru.ro
Web: http://pensiunea-doru.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/pensiuneadorubelis/

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu