Ce NU ar trebui să-ți lipsească din casă pentru nou-născutul tău

Când se apropie venirea pe lume a copilului, părinții se pregătesc întotdeauna dinainte, achiziționând produse și lucruri pentru acesta. Încep amenajările, lucrează la camera pentru bebeluș, iar lista de cumpărături devine din ce în ce mai lungă. Dacă ai început să te documentezi cu privire la lucrurile esențiale, de care vei avea nevoie, atunci, cu siguranță, internetul îți este deja cel mai bun prieten. Trebuie să ai grijă să nu ratezi niciun element important, atunci când vine vorba despre necesitățile micuțului.

Iată ce NU ar trebui sa îți lipsească din casă pentru nou-născutul tău:

  • Accesorii pentru baie

Ai grijă ca timpul dedicat spălării să fie distractiv pentru cel mic. Bebelușii iubesc sunetul apei și adoră să facă baie. Trebuie să acorzi atenție produselor și jucăriilor folosite în timpul acestui proces. Nu uita că este necesar să ai un șampon dedicat lor. Interesează-te din timp care ar fi potrivit, deoarece pielea celor mici este foarte sensibilă. Mai ai nevoie și de un prosop moale, cu care să îl poți șterge ulterior, fără să îl iriți și de o perie specială pentru păr, pentru a îl pieptăna după spălare. Dacă vrei ca lucrurile să devină și mai amuzante în timpul băiței, poți achiziționa și o cadă specială. Sunt multe modele concepute pentru copiii mici și unul dintre acestea poate fi cel potrivit pentru al tău.

  •  Pătuț

Unul dintre cele mai importante produse, pe care trebuie să îl cumperi de la început, este pătuțul. Dacă naști copilul în această perioadă, iar situația actuală nu îți permite să cauți fizic prin magazine, poți să găsești pătuțuri pentru cei mici pe internet, la un click distanță. Vei avea la dispoziție o mulțime de modele și variante care îți vor face cu ochiul și care, cu siguranță, se vor încadra în bugetul tău. Ai nevoie doar de puțină răbdare. Pentru a face lucrurile mai amuzante, îl poți accesoriza cu diferite jucării. Dacă îți dorești și un spațiu de depozitare pentru acestea, poți căuta un produs care să fie dotat cu o lădiță în care să le pui pe toate.

  • Scutece

Este momentul să te gândești și la acest aspect. Bebelușii sunt foarte sensibili, așa că trebuie să ai grijă atunci când le schimbi scutecele. Achiziționează cât mai multe pachete, pentru că vei avea nevoie de acestea. Nou-născuții trebuie schimbați foarte des, iar un scutec uzat le poate crea un mare disconfort. De asemenea, fii atentă și la hainele pe care le cumperi. În funcție de materialul din care acestea sunt făcute, pot irita sau nu pielea micuțului tău. Alege unele cât mai fine, de preferat realizate din bumbac.

Această perioadă, petrecută alături de bebelușul tău, este plină de bucurii și de împliniri. Îți dorești ca micuțul tău să nu ducă lipsă de nimic, așa că vrei să ai grijă să nu ratezi niciun produs, atunci când faci lista de cumpărături. După ce ai finalizat-o, consult-o împreună cu partenerul tău de viață și faceți shopping online. A venit timpul să vă bucurați de prichindel și de momentele frumoase în familie.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu