CAA îi învață pe elevii din Turda cum să folosească eficient resursele de apă

Compania de Apă Arieș (CAA) desfășoară o campanie de informare a elevilor din Turda, intitulată ,,I Love H2O – Descoperă lumea apei cu Strop – picătura de apă!’’ Campania are drept scop educarea elevilor cu privire la utilizarea eficientă a resurselor de apă și conștientizarea importanței apei în viața omului.

,,Compania de Apa Arieș dezvoltă programe de implicare socială, întreprinde acțiuni de solidaritate și se implică în acţiuni care vizează protecţia mediului, prezervarea resurselor de apă sau acțiuni cu caracter social. Ca operator regional, acceptăm responsabilitatea socială care ne revine și angajamentul față de oamenii din comunitatea pe care o deservim iar prin intermediul acțiunilor întreprinse ne propunem să contribuim la o viață mai bună a comunității locale”, a declarat presei Cristina Burciu, Director General interimar al CAA.

Elevii interesați de aceste aspecte își pot contacta pofesorii sau învățătorii pentru a intra în posesia broșurii cu Strop, acolo unde vor găsi și un orar școlar cadou.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu