Bugetul Turzii este de astăzi mai mare cu 32.706.457 lei! 19 străzi și 4 școli vor fi reabilitate

Cristian Matei, primarul municipiului Turda, a semnat, astăzi, 23 ianuarie, contractele de finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. Prin aceste proiecte vor fi complet reabilitate 19 străzi din cartierul Industrial și 4 școli din municipiu.

  • Reabilitare și modernizare străzi în municipiul Turda CARTIERUL INDUSTRIAL – LOT 2 » pentru includerea la finanțare în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, perioada de implementare 2017 – 2020. Valoare: 11.238.723 lei.
  • Reabilitare și modernizare străzi în municipiul Turda CARTIERUL INDUSTRIAL – LOT 3 » pentru includerea la finanțare în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, perioada de implementare 2017 – 2020. Valoare: 13.523.397 lei.
  • Lucrări de reabilitare și modernizare la Școala Gimnazială “Teodor Murășanu“. Valoare: 2.660.514,70 lei.

     

  • Lucrări de reabilitare și modernizare la Școala Profesională Poiana. Valoare: 1.087.912,10 lei.

     

  • Lucrări de reabilitare și modernizare la Școala Gimnazială Avram Iancu. Valoare: 810.960 lei.

     

  • Lucrări de reabilitare și modernizare la Liceul Teoretic Liviu Rebreanu. Valoare: 3.384.950,20 lei.

Conform informațiilor oferite de autoritățile locale, în acest moment este în curs de finalizare procedura de selecție prin licitație publică a celor 4 antreprenori generali, cu care se va încheia acordul-cadru pentru obiectivul reabilitare și modernizare străzi în întreg municipiul Turda.

„Ținând cont de faptul că s-au semnat contractele de finanțare pentru cele două loturi ale cartierului Industrial, vom putea deja încheia primele două contracte subsecvente finanțate prin PNDL. În ceea ce privește modernizarea școlilor, va fi demarată procedura de licitație în vederea selectării antreprenorilor generali pentru execuția lucrărilor. Estimăm că lucrările vor începe odată cu venirea primăverii, când condițiile meteo vor permite acest lucru”, spun reprezentanții primăriei.

Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu