Au fost finalizate lucrările de întreținere și asfaltare pe drumul județean 103G Săndulești

Conducerea Consiliului Județean Cluj informează că au fost finalizate lucrările de întreținere și asfaltare pe drumul județean 103G Săndulești. Lucrările au vizat un tronson de drum în lungime de 5,86 kilometri, de la kilometrul 30+970 până la kilometrul 36+830.

„Principalul beneficiu pe care finalizarea acestor lucrări îl generează constă în asigurarea unui acces rapid și în condiții de siguranță la drumul național DN1 pe direcția Turda, la drumul județean DJ 103I spre Rezervația Naturală Cheile Turzii și la drumul județean DJ 107L spre lacurile de pescuit sportiv de la Ciurila, fapt ce contribuie esențial la dezvoltarea întregii zone”, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Potrivit informațiilor oferite de autoritățile județene, lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere executate pe acest tronson de drum au constat în plombări cu beton asfaltic, tratarea burdușirilor și a tasărilor, eliminarea gropilor prin acoperire cu material pietros și piatră spartă cu împănare și cilindrare, curățarea șanțurilor și a rigolelor.

De asemenea, pe raza localității Săndulești, pe un sector de drum în lungime de peste 1,1 kilometri au fost executate lucrări de așternere de covor asfaltic. În vederea verificării calității stratului de asfalt, respectiv a grosimii și consistenței, de pe acest sector de drum au fost extrase carote de către un laborator specializat.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu