A murit turdeanul Sever Andrei Mureșian, veteran de război

Veteranul de război Sever Andrei Mureșian a încetat din viață, astăzi, 11 ianuarie. Anunțul decesului acestuia a fost făcut de către primarul Cristian Matei, pe contul său de pe o rețea de socializare. Edilul turdean a transmis și un mesaj de condoleanțe.

„Astăzi s-a stins din viață un om extraordinar, înțelept, cu respect față de lege și de Dumnezeu. Veteranul de Război Sever Andrei Mureșian a plecat dintre noi lăsându-ne o mare moștenire spirituală și un exemplu de viață. El va rămâne pentru totdeauna printre cetățenii de seamă ai Turzii, realizările sale fiind de o importanță deosebită. A fost un avocat de mare calitate, președinte al Asociației Veteranilor de Război Turda și președinte de onoare al Asociației Veteranilor de Război Cluj. Cariera lui impresionantă în domeniul apărării a culminat prin primirea decorațiilor de onoare: Ordinul Național “Steaua României” în grad de Cavaler și Ordinul “Coroana României”.

Cetățean de onoare al municipiului Turda, Sever Andrei Mureșian a fost o personalitate, un om drept și stimat care și-a iubit țara și familia. Gândul meu plin de respect și recunoștință se îndreaptă astăzi spre el și spre familia lui îndurerată. Dumnezeu să-l odihnească!”

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu