Turdean reținut de polițiști pentru părăsirea locului accidentului

Polițiștii clujeni au identificat și reținut un bărbat din Turda bănuit că ar fi părăsit locul accidentului pe care l-a provocat.

Conform informațiilor oferite de oamenii legii, la data de 30 martie a.c., în jurul orei 16:30, o remorcă tractată de un autoturism care circula pe DJ 107M, pe raza comunei Săndulești, s-ar fi desprins de autoturism și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul.

În urma impactului, conducătorul autoturismului și-a continuat deplasarea, lăsând remorca la fața locului. Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a unei femei, de 40 de ani, pasageră în autovehiculul care circula regulamentar.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că remorca era neînmatriculată.

La data de 31 martie, polițiștii au reușit să îl identifice pe conducătorul auto, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat, de 35 de ani, din Turda.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi tractarea unei remorci neînmatriculate, fapte prevăzute de Codul penal.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu