Teatrul „Aureliu Manea” din Turda are o nouă conducere

Prima zi a anului 2017 a adus un nou director în fruntea Teatrului „Aureliu Manea” din Turda. Este vorba despre Grigoraș Cătălin, un tânăr actor. Acesta va fi director interimar până când se va organiza un concurs pentru ocuparea funcției de conducere a teatrului.

„Onoare, responsabilitate și provocare sunt cuvintele care pot descrie cel mai bine numirea mea ca manager interimar al Teatrului “Aureliu Manea” din Turda. Sunt convins că deschiderea spre profesionalism a celor ce conduc destinele acestui oraș vor face ca Teatrul din Turda să își recapete prestigiul la nivel național”, a declarat Cătălin Grigoraș prin intermediul unui comunicat de presă.

Grigoraș Cătălin este din Sibiu și are o vastă experiență în arta teatrală dar și managerială. A colaborat cu Teatrul Național “Radu Stanca” din Sibiu, a absolvit Facultatea de Actorie din Sibiu, are un masterat în domeniul management cultural și din 2010 conduce „Asociația de Tineret Become”, care promovează tinerii artiști și organizează spectacole de amploare în țară și în străinătate.

Sursa foto: Turdalive

Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu