Azi are loc Conferința 10 femei de 10

MANIFESTO 10 femei de 10, Susținut de SPARK SCHOOL.

E nevoie de un sat să crești un copil. E nevoie de o comunitate de femei care muncesc împreună, care se ajută și care se susțin nu doar declarativ să creștem în business sau la locul de muncă. În spatele imaginilor din social media sau în spatele cifrele de business stă întotdeauna multă muncă, sacrificiu, un proces continuu de educare și rafinare, zeci de ore în care aceste femei au luptat pentru visul lor. Vino să le afli povestea! Vino să înveți, să te lași inspirată și motivată!

Nicicând mai mult ca azi, NOI, femeile trebuie să facem acest pas împreună!

10 femei puternice din Cluj urcă azi, pe șcena Conferinței 10 femei de 10, un proiect gândit și implementat de Lifestyle de Cluj. Peste 150 de femei din Cluj-Napoca, Bistrița, Baia Mare, București dar și Israel, Germania și Italia vor participa azi la o zi plină de inspirație și motivație, într-o lună dedicată lor, femeilor.

Noi, femeile, am petrecut prea mult timp gândindu-ne că nu suntem îndeajuns de bune, îndeajuns de organizate sau îndeajuns de frumoase pentru o societate care ne împinge să tragem de noi până la epuizare, să fim excepționale în tot. Am petrecut atât de mult timp învățându-ne fiicele să mute munții, încât acum e nevoie să gândim și să simțim mai des faptul că suntem suficiente, ca mame și ca femei, pentru ca fetele din familiile noastre și din jurul nostru să simtă la rândul lor că sunt suficiente. A venit momentul să învățăm că nu este nevoie să mutăm munții—uneori este suficient doar să îi privim.”, a declarat Ruxandra Mercea, Fondatoare Spark School și Școala Încrederii, speakerul principal al Conferinței.

Pe șcenă vor mai urca Dr. Phd. Hedi Hoka, Food influencer Teodora Istrate, Dr. Florina Raica, Nora Dobre, Laura Savu și multe alte doamne valoroase.

Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu