150 de milioane de euro vor fi investiți în infrastructura de apă și apă uzată, în zona Turda-Câmpia Turzii

Operatorul Regional Compania de Apă Arieș S.A. semnează cel mai important contract de finanțare din fonduri europene din zona Turda-Câmpia Turzii. Acest demers reprezintă încă un pas înainte atât pentru Municipiul Turda, cât și pentru toate localitățile din arealul de deservire, ce vor beneficia de investiții de peste 150 de milioane de euro în infrastructura de apă și apă uzată.

„Luni, 18 decembrie 2017, ca urmare a invitației primite de la Ministerul Dezvoltării Regionale Administrației Publice și Fondurilor Europene, voi participa în calitate de președinte al ADI AVA la semnarea contractul de finanțare aferent ʺProiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014 – 2020ʺ , în valoare de aproximativ 151,3 milioane EURO + TVA”, transmite Cristian Matei, primarul Municipiului Turda.

Semnarea contractului va avea loc în prezența Prim-ministrului României – Mihai Tudose și a Comisarului pentru Politică Regională al Comisiei Europene – Corina Crețu.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu